Pagina inițială » Regulile concursului

Regulile concursului

Principii de bază

Organizatorul concursului este societatea deDoma cu sediul social decoDoma, s.r.o. Bohdalecká 1490/25, 101 00 Praha 10, CZ. 

Concursul cu denumirea "PREGĂTIRI DE CRĂCIUN" se va desfășura pe teritoriul României în perioada 13.11.2020 - 14.12. 2020  până la ora 12:00  (în cele ce urmează „durata Concursului“).

1.       Concursul conține următoarele câștiguri: 5 x  Set NOEL din microfibră cu blăniţă de miel şi şosete

2.       Participarea la Concurs este condiționată de adăugarea unei fotografii și a unui comentariu la adresa /. Participarea nu este condiționată de realizarea unei comenzi sau a unei achiziții pe deDoma.

3.       Participantul la concurs nu poate solicita un alt câștig decât cel care a fost acordat. Câștigurile nu pot fi compensate alternativ în numerar. Câștigurile vor fi livrate la terminarea concursului.  

4.       În concurs vor fi incluse numai fotografiile sosite pe durata concursului.

5.      Premiul va fi obținut de primii 3 participanți cu cel mai mare număr de voturi. Chiar dacă nu veți fi printre primii trei participanți aveți șansă de câștig. Comisia va alege alte două fotografii câștigătoare. 

 

Participare la concurs

  1.         Participantul va trimite fotografia sa prin intermediul formularului web la adresa ,  cu completarea adresei de e-mail proprii și a adresei de livrare a eventualului câștig, astfel va obține dreptul de înregistrare în cadrul concursului.

2.        Fiecare votant în cadrul concursului va exprima votul său prin intermediul formularului web la adresa ,  cu completarea adresei de e-mail proprii. Pentru includerea votului este necesară confirmarea e-mailului trimisi de societatea deDoma. Acesta va fi expediat la adresa de e-mail specificată în cadrul exprimării votului.

3.        Există posibilitatea unei participări la concurs repetate. Votul pentru fotografie poate fi exprimat o singură dată. Operatorul își rezervă dreptul de a anula voturile evaluate ca frauduloase. Acestea nu vor fi incluse în evaluarea concursului.

 

EVALUARE: 

Câștigul va reveni participantului cu cel mai mare număr de voturi. Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 14.12., până atunci se poate vota.

 

Contactarea câștigătorilor:

1. Participantul va fi informat prin intermediul e-mailului de către un angajat al societății deDoma.cz după încheierea concursului.

2. În cazul în care, participantul nu indică o adresă valabilă, adică în cazul în care câștigul se va returna înapoi expeditorului ca imposibil de livrat, participantul pierde dreptul la obținerea câștigului. Câștigurile care nu vor putea fi livrate sau ale căror livrare este legată de complicații neașteptate, vor reveni fără compensare Organizatorului.

 

Prevederi generale:

1. Nu vor fi înregistrați în Concurs participanții care au trimis fotografiile sau voturile lor în afara perioadei de valabilitate a concursului. 

2. Câștigătorii sunt de acord în mod explicit cu faptul că organizatorul are dreptul de a utiliza gratis numele, adresa, fotogtafiile acestora, înregistrările audio sau video realizate, eventual documentele efectuate în scop de publicitate și propagare, aceasta timp de 5 ani de la terminarea concursului.
 
3. Adresa de e-mail furnizată de către participant în cadrul formularului, poate fi inclusă de către organizator în baza de date a destinatarilor informațiilor de publicitate. Participantul oferă acordul său organizatorului cu privire la trimiterea informațiilor de publicitate la adresa proprie de e-mail, prin aprobarea acestor condiții.
 
4. Organizatorul are dreptul de a nu include în concurs fotografii care arată clar faptul că sunt dintr-o bibliotecă de fotografii, fotografii cu conținut indecent și fotografii care nu îndeplinesc criteriile concursului foto, după părerea organizatorului. Participantul are îndatorirea de a deține drepturile de proprietate asupra fotografiei furnizate pentru concurs.
 
5. Participant la concurs poate deveni numai o persoană fizică cu vârsta de peste 15 ani cu ședere permanentă pe teritoriul Romaniei. Sunt excluși din concurs toți angajații Organizatorului precum și persoane apropiate acestuia, la fel angajații celorlalte societăți colaboratoare. În cazul în care câștigătorul devine un angajat al societăților amintite sau o persoană apropiată, câștigul nu este obținut în mod valabil și câștigul nu va fi acordat în asemenea situații. Câștigul nu va fi acordat în cadrul concursului și în cazul în care Organizatorul va afla sau va avea o suspiciune întemeiată cu privire la săvârșirea unor fapte frauduloase sau ilicte din partea unora dintre participanți sau a altei persoane, care a avantajat participantul în obținerea câștigului. Organizatorul își rezervă de asemenea dreptul de a exclude din cocncurs e-mailurile care au fost create în mod unic în scopul manipulării cu voturile. Adresele de e-mail care au fost în trecut folosite în scopul manipulării cu voturile au fost blocate și votarea prin intermediul acestora este imposibilă.
 
6. Prin înscrierea în concurs, fiecare participant exprimă acordul său cu regulile acestuia și se angajează la respectarea fără rezerve a acestora.
 
7. Expedierea câștigurilor va avea loc la încheierea concursului. 
 
8. Organizatorul nu poartă nici un fel de responsabilitate pentru pierderea sau nelivrarea corespondenței legate de concurs. Este valabil faptul că Organizatorul a îndeplinit obligația sa prin expedierea câștigului la adresa de retur specificată în cadrul livrării de concurs.
 
9. Organizatorul își rezervă dreptul ultim de a decide cu privire la toate aspectele legate de Concurs. Organizatorul are de asemenea dreptul, în situații justificate, de a schimba, anula sau modifica regulile concursului. Solicitarea dreptului de participare în cadrul Concursului prin intermediul instanței de judecată este exclusă.  În cazul neîndeplinirii condițiilor acestui Concurs, participantul pierde dreptul la obținerea câștigului.
 

Mai multe informații: 

© 2013-2023, decoDoma, s.r.o. - info@dedoma.ro - 031 63 11 041

 
În cazul oferirii serviciilor folosim cookies. Prin folosirea paginii de internet exprimați acordul dvs. cu acest aspect. Mai multe informații